Prietena lui Bahmu rupe tacerea! Vezi ce dezvaluiri face despre relatia dintre Silviu Prigoana si sotia lui! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:46

Prietena Adrianei Bahmuteanu, hair-stilista Camelia Enciu a dezvaluit detalii importante din casnicia celor doi care e pe cale sa se destrame.

Camelia recunoaste ca ceea ce a spus Adriana despre faptul ca Silviu Prigoana e certat cu apa si sapunul este adevarat:" Adriana il baga in baie si il spala ea. ii facea chiar placere, ii dadea si cu parfum, iar el nu suporta. E un pretext faptul ca divorteaza de ea ca nu mai vroia sa faca sex cu el. Daca s-ar duce si ar avea o discutie, poate ar fi sanse de impacare, mai ales ca este vorba si de doi copii.
Adriana il spala ca pe un copil si cand era cu ea, era foarte ingrijit. Acum uitati-va cum arata. E nebarbierit, a slabit cel putin 20 de kg. Cred ca este afectat si trist, de asta arata acum asa."

Intr-un interviu, Adriana a avut cuvinte foarte frumoase la adresa sotului ei si a marturisit ca atunci cand vrea el este un om gentil, glumet si foarte de treaba.
" Pe mine, Prigoana nu m-a cucerit cu averea si nici nu mi-am dorit diamante. Mi-a placut cum e el. Insa de-a lungul timpului am devenit ca un paratrasnet pentru el si isi varsa nervii pe mine. Nu mai stiu exact de cate ori am divortat. Cred ca de patru. Nu ma vait de haine sau de lucruri in general pe care mi le-a luat caci astea se fac repede.
Nu am avut pretentii niciodata." 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.