COSMARUL prin care trece o femeie din Anglia: Nu isi recunoaste fata in oglinda, nici pe a copiilor sau a sotului. Vezi cum e posibil asa ceva!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 02:20

Sandra O’Connor locuieste cu fiica ei in varsta de 24 de ani, Beki si o vede in fiecare zi.

Roag-o pe Sandra sa isi descrie copilul in timp ce tine ochii inchisi si se concentreaza puternic. Nu va reusi. Ea sufera de o boala care face ca atunci cand inchide ochii sa ii apara in minte o imagine goala a oamenilor pe care ii cunoaste, chiar si pe cei mai apropiati de ea.

Sandra se chinuie sa isi recunoasca sotul intr-o multime de oameni si nu a fost in stare sa isi vada propriul fiu cand a mers la aeroport sa il intampine.
Nu se recunoaste nici pe ea in fotografii si este surprinsa de cate ori se uita in oglinda." Imi vad trasaturile clar, dar nu imi dau seama daca sunt eu si nu imi sunt familiare. Vad o femeie banala care se afla la a doua tinerete si care se uita la mine. Daca as mai vedea inca doua femei in oglinda nu as sti sa spun care sunt eu."


Sandra face parte din aproape un milion de oameni din Marea Britanie care sufera de aceasta boala numita, prosopagnosia. In cazuri extreme, persoanele nu recunoasc absolut nimic. Sandra recunoaste ca nu are prieteni din cauza acestei boli si nu o mai intereseaza acest aspect. Oamenii se supara cand ii rog sa imi spuna pentru a sasea oara numele lor si cand ii ignor dupa ce am stat de vorba mult timp.
Nu mai am habar cine sunt si am si renuntat sa mai incerc.


Psihologul Sarah Bate a explica tca acest lucru se datoreaza unei disfunctii neurologice sin u e neaparat din nastere. Unele femei nu isi recunosc proprii copii si si-au luat din maternitate copii altor mame. Sunt sotii care nu isi recunosc barbatii cand isi rad barba. sursa( Daily Mai l)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.