Un alt barbat UCIS DE URS la Moroieni

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 22:45

In Dambovita domneste frica! La 9 dimineata, in inima padurii, la 2 kilometri de cea mai apropiata casa si la mai bine de 5 de sat, un barbat si-a gasit sfarsitul sub ghearele ursului.

Prefectul judetului, Dragos Rusu, nu a exclus ipoteza agresarii animalului de sateni, intrucat, a spus acesta intr-o interventie la o televiziune de stiri, in zona in care a fost gasit cadavrul au fost descoperite urme de lat. El a mentionat, insa, ca ursul omorat in urma cu cateva zile este cel care a atacat oameni in zona Pietrosita -Dealul Frumos.

Prefectul a amintit ca a fost instituita carantina la Pietrosita, masura fiind dublata de o campanie de vaccinare a cainilor si pisicilor din gospodarii, cat si a vulpilor la vizuina.
Raluca Florescu, reprezentant IJP Dambovita, a precizat ca in jurul orei 9,00, Inspectoratul a fost sesizat ca in zona satului Muscel, apartinand comunei Moroieni, a fost gasit decedat, de catre un paznic de vanatoare, un barbat de 64 de ani. Ea a mentionat ca la fata locului s-au deplasat aproximativ 30 de politisti si jandarmi din Fieni.

Sursa: Agerpres

 

Taguri: