Teodor Hentiu, barbatul care STIE SECRETELE lui Nicolae Ceausescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 22:10

Vi-l prezentam pe Teodor Hertiu, un fost soldat care sustine ca a fost prieten bun cu Nicolae Ceausescu.

 S-au cunoscut in 1953, pe cand barbatul avea doar 23 de ani. Atunci, alaturi de alti colegi, a primit misiunea sa mute si sa curete mobila unui superior- generalul maior Ceausescu.

Tot soldatii le-ar fi asamblat si cotetul pentru gaini. Si, uite-asa, azi cu matura, maine cu inaripatele, Teodor Hentiu sustine ca a intrat in gratiile celui ce-avea sa ramana in istoria noastra drept marele dictator.

Si-i cam placea lui nea` Nicu sa bea, sustine aradeanul.
Nu de putine ori mai ca ar fi ajuns sa-l care pe brate pe generalul Ceausescu.

Mereu bine primit in familia Ceausestilor, soldatul ar fi ajuns sa asiste la o scena care l-a avut în prim-plan pe copilul Nicu. Avea 3 ani cand Elena l-ar fi lovit. Motivul? Nu stia sa-si sufle nasul.

Anii au trecut, iar Nicu a ajuns un tanar fiu de sef de stat.
Acum, la cei 83 de ani, Teodor Hentiu locuieste în Arad, într-un apartament, împreuna cu sotia. Omul spune ca stie mai multe despre familia Ceausescu pe care ar vrea sa le publice, într-o buna zi....






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.