Sustine ca nu o copiaza, insa cine o crede? Anda Adam fura totul de la Lady Gaga VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:47

Sunt amandoua blonde, au amandoua voce buna, iar cand vine vorba de dans incing podelele, nu alta! Una e faimoasa in Romania si cateva tari din Europa, iar alta e faimoasa in intreaga lume.

Cele doua artiste gandesc la fel si ajung sa-si fure ideile de show, tocmai prin telepatie. Cum vine asta, nici noi nu am prea priceput!

 

Anda Adam a fost supranumita de turci Lady Gaga de Romania! Lumea speculeaza ca artista noastra ar fi potrivita pentru a fi sosia lui Gaga! Dar oare de ce? Chiar atat de bine seamana? Anda Adam se apara, spunand ca e doar o chestie de telepatie! Cum vine asta?

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

"Acum

o luna de zile planuiam un concert la Beirut si voiam sa fac o intrare deosebita, pe un cal alb, asta s-a intamplat la concertul Lady Gaga, eu n-am stiut, daca fac asta acum toti o sa spuna ca o copiez pe Lady Gaga, asta inseamna ca gandim la fel".

 

Mai sa fie. Chiar asa mai Anda?! Intru totul sa ganditi la fel? Adica, si cand vine vorba despre show-uri, coafuri, corsete, pantofi si ochelari de soare? Sa fie pura coincidenta? Ceva putred e la mijloc, iar acest lucru nu ne place deloc!