Mierea, aliatul perfect in lupta cu kilogramele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 20:30

Medicii nutritionisti spun ca oamenii se intreaba, in lupta cu kilogramele in plus, cum ar putea sa slabeasca manancand ceva atat de dulce si de delicios precum mierea .

 Raspunsul sta in substantele pe care mierea naturala de albine le contine- vitamine, minerale si nutrienti care stimuleaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor. Pe scurt, toate aceste substante minune ajuta organismul sa topeasca grasimea instalata pe muschi. Atentie, insa!

Mierea de albine se completeaza perfect cu acest citric, pentru ca nutrientii pe care ii contin se combina si devin imbatabili in lupta cu grasimea.

Nutritionistii va recomanda sa beti limonada pe stomacul gol dimineata si seara dupa cina.
Insa mai exista o varianta…Pe langa beneificiile aduse siluetei dumneavoastra, sucul proaspat de lamaie regleaza nivelul pH-ului si previne, astfel, dezvoltarea unor boli precum cele de rinichi, osteoporoza, oboseala cronica si arteroscleroza.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.