Cum arata mamaliga demna de Cartea Recordurilor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

Pentru deliciosul preparat s-au folosit peste 500 kilograme de malai, 200 de kilograme de branza de oaie si peste 100 de kilograme de slanina, rumenita bine, ca sa prinda un gust delicios.

Si daca tot am vazut ca este asa de multa munca, ne-a pus si noi sa ajutam, ca doar slaninuta nu se face bucatele singura si nici nu se prajeste asa de usor. 

Cine a zis ca este usor sa gatesti s-a inselat, mai ales cand ai peste jumatate de tona de malai care trebuie sa devina cea mai gustoasa mamaliga facuta vreodata.

Si asta nu este singurul secret, pentru a fi mai gustoasa si aromata, bucatarii mai pun in mamaliga si putin ulei de la bucatelele de slanina.


Acum ca am terminat cu mamaliga sa trecem repede la straturi, slaninuta, branza si bineinteles mamaliga. Totul trebuie pregatit cat mai repede, nu de alta dar mamaliga trebuie sa fie fierbinte cand se pune peste branza, doar asa savoare va fi deplina.

Incet, incet, in cateva ore, mamaliga in staturi incepe sa prinda contur si sa ajunga la 1,2 tone, un adevart record pentru Romania, nu si in lume, insa.
Brazilienii ne-au intrecut cu o mamaliga de trei ori mai mare. Dar ce mai conteaza daca gustul este unul divin.

In numai cateva minute mamaliga s-a epuizat, vorba aceea la mancat multi viteji se arata.





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.