Cove, asaltat de femei in Tara Oasului! Vezi ce a trebuit sa indure VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

Pe Ana Maria si Sandu destinul i-a adus impreuna pe meleaguri straine. Cei doi sunt impreuna de 3 ani de zile.

"Ne-am cunoscut in Italia intr-o discoteca. Eu nu am vrut initial. Nu mi-a convenit varsta, ca era putin mai mic ca mine", spune Ana.

"De cand am vazut-o mi-a palcut. Am stat de vorba, am luat-o la dans, dupa care am iesit afara si am stat de vorba. I-am cerut numarul de telefon", marturiseste Sandu.

Un lucru iesit din comun este faptul ca nu a cerut-o pe Ana de sotie in mod obisnuit, cu inel.


"Am decis sa facem pasul asta amandoi. Eu m-am simtit bine si asa, nu imi trebuia neaparat un inel sau sa-mi cada in genunchi. Nu ar fi fost rau, dar e bine si asa, pentru ca ne iubim", spune Ana.

Cei doi promit o nunta frumoasa, plina de traditii. Imediat ce a ajuns in Tara Oasului, Cove nu a avut scapare si a trebuit sa se supuna obiceiurilor locului.


Desi afara era extrem de cald, a fost imbracat din cap pana in picioare cu un costum gros, pe care a fost nevoit sa-l poarte o vreme indelungata.

Vedeti in materialul video atasat cum s-a descurcat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.