Valentina Pelinel, APARITIE DE SENZATIE la o expozitie de pictura VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:49

Valentina Pelinel a avut o aparitie de senzatie la o galerie de arta! Un pictor a realizat doua portrete sotiei lui Cristian Boureanu, iar ea a venit sa le admire.

Valentina a purtat la expozitia de pictura o tinuta lejera, de vara, la care a decis sa asorteze o geanta Hermes, in valoare de cateva mii de euro. Rochia scurta ii lasa la vedere picioarele perfecte, dar si corpul armonios. Altceva a atras, insa, atentia tuturor! Desi, acum, este conservatoare cand vine vorba de anumite parti ale corpului si nu le arata in public, aseara situatia s-a schimbat. Sotia lui Cristian Boureanu a ales sa nu poarte sutien, iar forma sanilor se putea vedea cu usurinta prin rochie.
Nu stim daca Valentina nu a purtat intentionat sutien ori a uitat pur si simplu, dar a facut furori cu sanii ei.

Pe vremea cand era model de succes in Statele Unite ale Americii, Valentina facea furori in pictorialele sexy. Acum, insa, nu o mai vedem sumar imbracata in paginile revistelor. Este o femeie de casa si indragostita pana peste cap de politicianul Cristian Boureanu. Cand sotul este plecat toata ziua pe la partid, Valentina isi gaseste de lucru.
Tensiunile politice din vara acestui an le-a afectat si relatia. Cristian Boureanu si Valentina au ramas fara vacanta. Chiar daca nu au putut pleca in destinatii exotice indepartate, si-au rupt totusi din timp si au petrecut doua weekend-uri ca doi porumbei in Grecia, acolo unde, in urma cu cinci ani, Cristi a cerut-o de sotie pe Valentina.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.