Apple lanseaza astazi iPhone 5. Vezi ce caracteristici noi ar putea avea mult asteptatul smartphone FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 11:45

Presa internationala si blogurile de specialitate speculeaza ca astazi Apple urmeaza sa lanseze iPhone 5.

Desi vanzarile Apple s-au prezentat intotdeauna bine in ceea ce priveste segmentul iPhone-urilor, analistii preconizeaza ca o eventuala prezentarea a noului smartphone ar putea permite companiei o revenire spectaculoasa si vanzari neasteptat de bune.

Evenimentul anuntat de Apple va avea loc in aceasta seara la ora 20:00, ora Romaniei.

Speculatiile pornite inca de la inceputul anului se indreptau spre ideea ca Apple va mari display-ul gadgetului sau, aducand marimea ecranului la 4 inchi.


Diverse bloguri de specialitate din China au publicat luna aceasta fotografii in care prezentau ceea ce sustin ei a fi iPhone-ul 5 cu display de 4 inchi.

Pana acum Apple nu a folosit un display mai mare de 3.5 inchi la niciun model de telefon.

Metoda de incarcare a acumulatorului de la iPhone a fost de asemenea dezbatuta intens, diverse publicatii presupunand ca Apple va folosi la noul model al device-ului un alt tip de incarcator, micsorand dimensiunea mufei de incarcare.


Apple a folosit de aproape zece ani acelasi model de incarcator la toate gadgeturile sale.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/White-iPhone-5-b-5afe3d678bdd2fdea97e67667b97e6f2.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-40bae7e3fc7a0a8470d69247ae271f48.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-4758db060301d44485b070360c85aea6.jpg
O alta caracteristica pe care iPhone 5 o poate avea este Near Field Communication (NFC), un sistem prin care platile electronice se pot face mult mai rapid si mai eficient.

Totusi, CNN considera ca sansele de integrare ale unei asemenea caracteristici sunt destul de mici, deoarece nu exista foarte multe magazine sau localuri care sa suporte acest tip de plati.


Procesorul care va fi integrat in noul iPhone va fi, cu certitudine, unul mult mai bun ca cel precedent utilizat in modelele 4S si 4.

Asadar, toate semnele indica sanse destul de mari ca iPhone 5 sa foloseasca procesorul A5X utilizat deja de Apple in cea de-a treia generatie de iPad. De asemenea, camera foto a gadgetului ar putea fi imbunatatita.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.