Iata cum POTI FI TEPUIT de agentiile de turism! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:50

Beatrice trebuia sa fie incepand de azi la Madrid, alaturi de sotul ei intr-un mult asteptat concediu. Vacanta s-a transformat, insa, intr-un cosmar. La agentia de turism de unde au cumparat biletele nu mai raspunde nimeni.

Beatrice spunde ca a gasit ofertele pe internet si ca nimic nu i-a dat de banuit ca ar putea avea o experienta neplacuta. Cei doi soti si-au ales nu una, ci doua destinatii: Madrid si Lisabona pentru care au platiti peste 4000 de lei. De la agentia de turism care le-a incasat banii n-au mai primit niciun semn. Pana intr-o zi cand reprezentatantii firmei le-au trimis un mail socant. In situatia celor doi sunt sute de familii.


Reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism sustin ca numarul plangerilor s-a triplat fata de anul trecut. Pagubitii isi pot recupera doar o mica parte din bani, pana in 20% din suma platita, de la firmele de asigurari. Pentru restul pagubei ei trebuie sa actioneze in instanta companiile de turism. Care de cele mai multe ori incearca sa scape declarandu-si falimentul.