Uite la ce gradinite merg copiii de vedeta! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 16:05

Deschiderea unei gradinite din Bucuresti a fost prilej numai bun pentru Andreea Marin si pentru Virgil Iantu sa se mandreasca cu fetitele lor.

Fiica Andreei Marin Banica, Violeta, a uimit pe toata lumea! Are deja cinci anisori si este o fetita extrem de ascultatoare si bine crescuta. Nu iesea din cuvantul mamei deloc. Daca ne uitam cu atentie la ea, nici nu am stii sa spunem cu cine aduce mai bine: cu Andreea Marin sau cu Stefan Banica JR.?

Violeta si-a facut rapid prieteni, caci fetita lui Stefan Banica JR. a fost tot timpul langa fiica lui Virgil Iantu, Jasmina.
Amandoua au stat cuminti si au ascultat povesti alaturi de ceilalti copii. Chiar daca pare un barbat dur, Virgil Iantu este cu totul alt om atunci cand o are alaturi pe Jasmina, o fetita de care este tare mandru.

Si daca tati este vedeta de televiziune, Jasmina viseaza sa cante pe marile scene ale lumii si, de ce nu, sa joace si in filme. Jasmina nu pierde nicio aparitie a tatalui la televizor si, cand poate, se uita la "Vrei sa fii milionar?".
De miercuri, 12 septembrie, de la ora 22.00, va intalniti din nou cu Virgil Iantu intr-un sezon de exceptie "Vrei sa fii milionar"!