“Suleyman magnificul – Sub domnia iubirii” – Bijuterii reale, de sute de mii de euro VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:51

Toate sunt reale, din aur adevarat si pietre pretioase si au fost realizate exact dupa modelele din timpul lui Suleyman Magnificul.

Chiar si actorul care detine rolul principal, Halit Ergenc, pe care dumneavoastra il stiti din "1001 de nopti", a declarat ca este pur si simplu coplesti de grandoarea podoabelor. " Sunt multe scene in care purtam bijuterii de sute de mii de dolari pe noi. Cand port turbanul, costumele, bijuteriile, ma simt foarte aproape de secolul acela si de sultanul Suleyman", a declarat actorul.

In 1530, tanarul Suleyman primea vestea succesiunii la tron in timpul unei petreceri.
Insotit de Ibrahim, cel mai bun prieten al sau, pleaca spre Istanbul, la Palatul Topkapi, lasandu-i pe Mahidevran si pe Mustafa, sotia si fiul lui, in palatul din Manisa.
In timp ce Suleyman si Ibrahim isi incepeau calatoria pe uscat, pe Marea Neagra, o nava otomanã ridica ancora din Crimeea, aducand sclave drept cadou pentru noul sultan.

Printre tinerele care urmau sa-i fie daruite ca ofranda se afla Alexandra la Rossa, fiica unui preot ortodox din Ucraina.
Cand a fost rapita si vanduta în palatul din Crimeea, nu si-a imaginat o clipa ca, prin varsare de sange si nenumarate intrigi, avea sa ajunga la inima sultanului Suleyman Magnificul! Un serial cum nu ati mai vazut incepe in aceasta seara de la 20.00, numai la Kanal D!