IMAGINI SOCANTE! S-au calcat in picioare la sfintirea unei biserici VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 08:40

Poate parea incredibil, dar s-a intamplat in fata unui lacas de cult din Mizil.

Desi acesti oameni sustin ca au ajuns aici manati de credinta ca sa se roage si sa asculte slujba de sfintire oficiata de patriarhul Daniel, totul s-a tranformat intr-un haos de nedescris. Intreg scandalul a inceput aproape de jumatatea slujbei, cand patriarhul a inceput sa transpire abundent si sa dea semne de lesin. Usor ametit, parintele a fost asezat repede pe un scaun de catre preotii din jur.

Se pare ca lesinul ar fi fost provocat de caldura.
Medicii de la SMURD au intervenit imediat sub atenta supraveghere a preotilor si i-au acordat primul ajutor chiar pe scena unde avea loc slujba. I-au facut o electrocardiograma si i-a fost masurata tensiunea, sub ochii multimii disperate care nu intelegea ce se intampla.

In fata multimii dezlantuite, jandarmii au incercat cu greu sa faca fata. Aproape o mie de oameni au vrut sa ajunga in acelasi timp sa intre in lacasul abia sfintit.
In imbulzeala creata unii au fost calcati in picioare, iar altii aproape ca au lesinat. Nimeni nu a mai tinut cont ca se afla in fata unei biserici si nu pe stadion.

Degeaba i-au asigurat jandarmii ca biserica e deschisa pana la miezul noptii si au tot timpul din lume sa se inchine, oamenii au dat cat au putut din coate. Numai cei mai puternici au reusit sa ajunga la altar si sa se roage dupa ce au trecut printr-un adevarat razboi.