Patriarhul Romaniei a lesinat in timpul unei slujbe religioase VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:52

Aproape de jumatatea slujbei, patriarhul a inceput sa transpire iar in cateva minute s-a clatinat. Imediat, preotii au preluat slujba si l-au asezat pe patriarh pe un scaun.

Medicii au intervenit imediat sub atenta supraveghere a preotilor, care s-au adunat in jurul patriarhului Daniel. Totul s-a intamplat chiar pe scena unde avea loc slujba. I s-a facut repede o electrocardiograma si i-a fost masurata tensiunea. Subsecretarul de Stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a precizat ca lesinul patriarhului a fost provocat de caldura. De altfel, acesta si-a revenit in cateva minute si a dus slujba la bun sfarsit, dupa care a plecat spre Bucuresti.

Dar imediat s-a dezlantuit haosul. Aproape o mie de oameni au vrut sa ajunga in acelasi timp la cele sfinte si s-a creat o imbulzeala de nedescris. Patriarhul Daniel nu a avut nevoie de spitalizare, au precizat paramedicii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.