EXCLUSIV! Bianca Rus despre bucatarul Gheorg: “Nu are ce sa caute in muzica. E un afon” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:52

Cantareata Bianca Rus a fost invitata in cadrul emisiunii “Draga mea prietena” unde a vorbit despre relatia profesionala pe care a avut-o cu bucatarul Gheorg.

Bianca Rus a marturisit gazdelor emisiunii ca a ramas fara loc de munca. Postul TV, la care prezenta o emisiune impreuna cu bucatarul Gheorg, s-a restructurat, iar artista este momentan libera de contract. Cu toate astea, Bianca Rus nu se plange, fosta prezentatoare TV dezvaluind ca este implicata intr-o serie de proiecte muzicale. Artista a povestit in cadrul emisiunii “ Draga mea prietena ” ca decizia de a parasi postul TV la care lucra ii apartine in totalitate.
Bianca Rus a marturisit ca a fost deranjata de faptul ca i s-a impus sa cante in duet cu bucatarul Gheorg. “ Este cel mai prost cantaret. Ca si bucatar nu am absolute nimic cu el ”, a spus Bianca Rus despre Gheorg.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.