INCREDIBIL: ducea o viata dubla! Isi neglija familia pentru a-si intretine amanta si pe copilul pe care il avea cu aceasta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:52

Copiii sunt darul lui Dumnezeu pentru o familie unita, dar ce se intampla oare atunci cand un sot isi incalca juramintele facute sotiei?

Si ce face un tata care mai are un copil, pe langa cei doi de acasa? Familia Petrescu a apelat la echipa emisiunii "Ochii din umbra" pentru a-l verifica pe sotul fiicei lor.

Laura este casatorita de 18 ani de zile cu Calin. Cei doi au doi copii, unul in varsta de 7 ani si altul in varsta de 18 ani. Familia Petrescu a auzit de la cei doi nepoti ca parintii lor au inceput sa se certe foarte des si ca duc lipsa de bani, desi Calin castiga foarte bine.


"Nu mai sunt lucrurile cum erau inainte. El castiga foarte bine si ei nu duc lipsa de nimic. Dintr-o data insa el si-a schimbat programul. Nu se mai ocupa de copii, nu mai vorbeste cu noi. Nu mai da bani copiilor", spun cei doi parinti.

Dupa zile de investigatii, detectivii au constatat cu stupoare ca barbatul avea o amanta de ceva vreme. Mai mult, chiar avea un copil cu aceasta.


Calin acodra toata atentia noii sale familii, privandu-i de bani si afectiunea cuvenita pe Laura si pe cei doi copii ai lui. Intr-adevar, cu un singur salariu este greu sa intretii doua case, doua femei si trei copii.