"Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii" - cel mai CONTROVERSAT si URMARIT serial turcesc, din 10 septembrie la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

Orientul secolului al XVI-lea! Imperiul Otoman, o superputere a lumii sub conducerea sultanului Suleyman Magnificul.

La varsta de 26 de ani, Suleyman, devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman! Principalul lui tel:  construirea celui mai puternic imperiu.

Razboi, intrigi amoroase, cultura si civilizatie otomana, acestea sunt ingredinentele celui mai nou serial care va debuta saptamana viitoare la Kanal D.

S-au investit milioane de euro pentru a se recrea atmosfera acelor vremuri. Serialul este filmat intr-un decor ce imita la scara de 1:1 Palatul Sultanilor din Istanbul, o bijuterie arhitecturala in care au locuit de-a lungul timpului sultanii, impreuna cu haremurile lor.


O echipa a stirilor Kanal D a mers special in Turcia pentru a descoperi legenda celebrului Suleyman! Povestea pe scurt a celui mai controversat si urmarit serial turcesc, Suleyman Magnificul este urmatoarea: la varsta de 26 de ani, devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman.

Datorita abilitatii si pregatirii sale militare el este cel mai puternic si mai de temut conducator din Europa secolului al XVI-lea.


Este cunoscut drept sultanul care a dus o viata tumultoasa atat pe campul de lupta cat si in viata amoroasa. Suleyman se indragosteste nebuneste de una dintre sclavele sale pentru care este in stare de orice sacrificiu.