Bianca si Cristea, impacare la miezul noptii? IMAGINI INCENDIARE surprinse de echipa "Drept la tinta" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

4 septembrie, ora 20.30. Masina Biancai intra in parcarea unui hotel de 4 stele din Sinaia.

Roscata se afla la volan cand, din dreapta, coboara in mod surprinzator Adrian Cristea. Stiam ca cei doi sunt despartiti de o luna.

"Suntem bine, suntem bine. Daca suntem bine inseamna ca s-a rezolvat, nu?", a raspuns printul, intrebat daca s-a impacat cu Bianca.

Ulterior apare si roscata, cam abatuta pentru o femeie care si-a recuperat iubitul. Bianca nu a vrut sa declare nimic. Cei doi se retrag in camera de hotel si nu mai spun nimic pana a doua zi.


5 septembrie, ora 11.40- Bianca si Cristea ies pe terasa hotelului. Pret de cateva minute studiaza plictisiti meniurile. Lui Adi nu ii este pofta de nimic. Vrea doar sa fie lasat sa caste cat il tin falcile.

Dornica de putina afectiune, pe care nu o primeste de la Cristea, Bianca isi scoate catelul din geanta si ii aplica un pupic pe nasul rece.

Este momentul in care, vazand ca are concurenta la buzele roscatei, Cristea se ridica si o saruta, si apoi dispare.


Cateva minute mai tarziu, un angajat al hotelului duce doua genti la masina, iar Cristea revine pentru micul dejun. Urmeaza iar cateva minute de tacere si reprize bune de cascat.

Ce i-ai facut Bianca bietului Cristea de l-ai istovit in halul asta? Dupa 45 de minute petrecute la terasa cei doi se despart. Ea merge la masina, el in hotel.

Cu greu mai iese Cristea de acolo, timp in care Bianca il asteapta cu patrupedul in parcare, dar iata-l ca iese, cu factura in mana.
Ii urmarim pana la Ploiesti, unde joaca Adi. Aici nu isi iau inca la revedere, ci intra intr-un restaurant.