Ce e in mintea femeilor? Iata ce masini prefera doamnele si domnisoarele si dupa ce criterii isi aleg autoturismul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

La sofat barbatii ar spune ca nu sunt pricepute, dar cum credeti ca isi aleg femeile masina pe care sa o conduca?

Ne-am decis sa facem o incursiune in mintea complicata a printeselor de pe sosele, doar doar om deslusi care sunt cele mai importante aspecte in alegerea masinii.

"Din ce in ce mai multe femei incearca sa aleaga masini foarte mari pentru a se impune, pentru a fi vizibile", spune psihologul Mirela Zivari.

"Domnisoarele sa spunem ca au tendinte mai sportive in privinta masinilor, dar doamnele cu siguranta prefera masini care, in primul rand, le confera siguranta in trafic si, nu in ultimul rand, spatiu", a declarat Dragos Furtuna, cordonator marketing la o reprezentanta auto.


La asemenea "vapoare", soferitele isi aleg si motoare puternice. La fel de puternice sunt si culorile si neaparat, finisaje trebuie sa fie de lux! Ca vorba aceea: daca obrazul e fin, tapiteria trebuie sa fie la fel.

Dar cu tot luxul de pe lume, masina tot masina ramane! Si asta inseamna ca si femeia tot femeie este!

"E destul de greu sa calci ambreiajul, sa bagi in viteza, sa coordonezi mana, pedala.
Daca te mai si asiguri stanga-dreapta, deja atentia este... prea multe pentru o femeie! Cu atat mai mult, de aceea prefera schimbatorul de viteze automat!", spune