A SCAPAT CU VIATA, dar ar fi preferat sa NU. Surpriza de care a avut parte o pacienta, dupa externare!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 12:25

O femeie din Arizona, Statele Unite, inca se mai intreaba, dupa ce a fost intepata de un scorpion veninos, ce o doare cel mai tare: intepatura scopionului sau banii pe care ii datoreaza spitalului pentru tratament.

Pacienta, pe nume Marcie Edmonds, in varsta de 52 de ani, datoreaza spitalului unde a fost internata mai mult de 83 000 de dolari. Medicii i-au explicat femeii ca o doza de antidot contra veninului de scorpion costa in jur de 40 000 de dolari. Pacienta a avut nevoie de administrarea a doua doze pentru a supravietui intepaturii extrem de veninoase care i-a pus viata in pericol.

Marcie Edmonds este bine acum, dar plata facturii medicale i-a dat mai multe dureri de cap decat intepatura scorpionului.
Cu ajutorul asigurarii medicale a reusit sa achite in jur de 60% din costuri, adica 57 000 de dolari. Pensionarei ii mai ramane acum sa scoata din buzunar 25 000 de dolari. Femeia a avut ghinionul sa fie intepata de un scorpion in timp ce curata aerul conditionat din garaj. Insecta era ascunsa in carcasa aparatului.