Cel mai puternic om din Romania a fost condus pe ultimul drum! Sotia a pierdut si copilul pe care il purta in pantec VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 14:15

Sute de oameni l-au condus ieri pe ultimul drum pe Hercule din Maramures. Printre ei si sotia, impietrita de durere. Unul dintre cei mai puternici romani a pierit inecat dupa ce a cazut de pe un skijet.

In jurul sicriului urias au stat toti cei care l-au iubit atat. La capatai i-a stat sotia, cu chipul impietrit de-o durere pe care nimeni n-ar putea s-o inteleaga. Intr-o singura zi, i-a pierdut pe Alin si, din pricina socului, si pe primul lor prunc ce-l purta in pantec.

Alaturi de familie, sute de oameni, rude, prieteni, cunoscuti, l-au plans pe cel mai puternic om din Romania. Gardul casei in care Alin a copilarit a fost impodobit cu coroane funerare.


Medicii legistii au dat verdictul: Alin Popa a murit inecat! Cum a fost posibil ca un om ce muta din loc masini grele de cateva tone si un bun inotator, sa se piarda in adancuri? Cunoscutii pun totul pe seama oboselii.

Nu este exclus sa i se fi facut rau pe skijet si, din vina unei crampe musculare, sa nu se fi putut salva. Desi a tipat, prietenii care il asteptau pe mal nu l-au luat in seama.
Au fost convinsi ca glumeste.

La cei 33 de ani, Alin Popa a castigat nenumarate premii la powerlift, anul acesta fiind declarat cel mai puternic om din Romania. Ca o presimtite sumbra, cu o zi inainte sa moara, Alin si-a postat pe contul de socializare o rugaciune:

"Roaga-L, Maica, sa ma ierte,
Sa aiba mila de mine,
Spre Tine sa ma indrepte,

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.