Interviu in EXCLUSIVITATE cu Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

Echipa “Draga mea prietena” a reusit sa stea de vorba cu Alin Moldoveanu, castigatorul medaliei de aur la proba de pusca 10 metri aer comprimat din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, 2012.

Alin Moldoveanu este primul care a reusit sa aduca delegatiei Romaniei o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind apoi urmat de Sandra Izbasa care a obtinut medalia de aur la proba sarituri. Campionul a acceptat sa dea in exclusivitate un interviu emisiunii “Draga mea prietena” chiar in locul unde se antreneaza aproape zilnic. In ciuda performantelor obtinute, descoperim in spatele aurei de campion, un om modest, dar perseverent si perfectionist.


Practica tir de 16 ani, iar acest lucru nu se observa doar din medaliile si diplomele adunate, ci si pe mana cu care trage cu pusca. Nu are doar vederea agera, ci si mult echilibru. “ E vorba de echilibru, memorie musculara, coordonare foarte buna. In momentul in care ai simtit cea mai buna pozitie si cea mai echilibrata sa poti sa tragi pe tragaci fara sa perturbi acel echilibru ”, ne-a explicat campionul Alin Moldoveanu.