Cele mai tari bancuri din aceasta saptamana! Merita citite! :)

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

Astazi ti-am pregatit o doza sanatoasa de umor. Ea are, totusi, efecte adverse, astfel ca dupa tratament, s-ar putea sa te trezesti ca ai trecut prin tot restul saptamanii cu zambetul pe buze. Iata ce ti-am pregatit pentru astazi!

  Azi noapte am bătut la uşa vecinului meu şi i-am zis:

- Îmi pare rău, vecine, ştiu că e târziu şi abia te-ai întors de la serviciu, însa tare am nevoie de ajutorul tău. Nu pot intra în casă. Am plecat în grabă şi mi-am uitat cheia de la intrare în pantaloni, care au rămas aruncaţi după pat…

- Aşa, şi?… Eu ce-aş putea să fac!? m-a întrebat el mirat.

- Urcă un pic sus în dormitor la tine şi adu-mi-i, te rog!


Un tânăr african se înscrie la universitate. Secretara îl întreabă:

– Ce ramură vă alegeţi?

Tânărul african, nemulţumit profund:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Dar nu pot sa am şi eu loc într-o bancă, precum toţi ceilalţi? 

Într-o seară, un tip pasionat de ornitologie stătea în grădină când a auzit o bufniţă. A imitat-o ca răspuns. Spre uimirea lui, bufniţa a dat replică. Noaptea următoare, faza s-a repetat. Toata vară, ornitologul şi prietenul său cu pene au “discutat”. A ţinut chiar un jurnal de “conversaţii”. Tocmai când credea că a ajuns să înţeleagă limbajul bufniţelor, nevasta lui discuta cu nevasta vecinului:

- Dragă, soţul meu nu e în toate minţile.

Toată vara a vorbit cu o bufniţă.

- Ciudat! Şi al meu la fel!

Băsescu, Crin şi Ponta naufragiază pe o insulă pustie. Aflaţi pe plajă, Crin se erijează în conducător al grupului şi propune ca fiecare să o ia în altă direcţie ca să-şi mărească şansele de a găsi resurse pentru supravieţuire. Se despart: Crin merge ce merge prin pădure, caută, ciuleşte urechile, dar degeaba! Nici urmă de ceva comestibil, cât de cât.
Într-un final, ajunge într-un luminiş, în care Băsescu deja îşi făcea un grătar! Fericit, se duce la el şi îl îmbrăţişează!

-Bravo, Băsescule! Măi, Traiane, eu întotdeauna te-am admirat. Ştii să te descurci în orice situaţie, se vede că ai fost marinar. Ce mai, eşti tare! Auzi, între noi fie vorba, mie Ponta ăsta nu mi – a plăcut niciodată! La care Băsescu răspunde sec:

-Nu-ţi place, nu mănânci!

 

Taguri: