Ei sunt cei mai INTELIGENTI oameni de pe planeta - Vezi care sunt personalitatile cu cel mai mare IQ din lume! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

IQ sau "intelligence quotient" este termenul folosit pentru abilitatea de a gandi si de a rationa. Scorul IQ reprezinta o comparatie intre aceste abilitati ale majoritatii oamenilor din aceeasi categorie de varsta.

Pentru a determina IQ-ul este nevoie de un test, acesta reprezinta un numar de intrebari concepute pentru a determina nivelul de inteligenta a persoanei respective.

 

Nivelul IQ-ului peste 140

Persoane care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile in activitati creatoare si ii conduc pe altii. Sunt genii in timuri lor. Descopera teorii si aparate noi. Reprezinta 0,2% din populatie.

Dintre personajele cunoscute au valoarea asemanatoare a IQ-ului de exemplu Bill Gates sau Stephen Hawking. 

 

Nivelul IQ-ului 131- 140

Valorile de IQ dintre 131 si 140 ating mai putin de 3% din populatie. Este valoarea de IQ extraordinar de inalta. Persoane cu IQ-ul acesta sunt specialisti, cercetatori sau manageri foarte buni. Valoarea asemanatoare a IQ-ului. au de exemplu guvernerul de California si fostul actor Arnold Schwarzenegger sau actrita Nicol Kidman.

 

 

Nivelul IQ-ului 121- 130

Valorile dintre 121 sunt 130 sunt mult peste medie. Persoane cu valorile acestea absolvesc universitate cu usurinta si pot obtine rezultate extraordinare in functii de conducere sau in activitati creatoare. Persoane cu valorile acestea reprezinta 6% din populatie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Nivelul IQ-ului 111- 120

Este inteligenta peste medie. Persoane cu inteligenta aceasta absolvesc universitatea fara probleme. Daca este vorba de o persoana laborioasa poate gasi un loc de munca extraordinar. in populatie gasim aproximativ 12% de persoane cu valorile acestea de IQ. 

 

Asadar, mai jos puteti afla care sunt cele mai inteligente persoane din lume, printre acestia se numara actori, regizori si oameni de stiinta celebri.

Jodie Foster – IQ 132 /www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Jodie-Foster-IQ-132-e938ce15fc076bc19fd481353bd41d9a.jpgNicole Kidman – IQ 132

Vezi mai multe in GALERIA FOTO de mai jos!