Ce tristete ascunde Ioana Basescu? S-a despartit fiica presedintelui de iubitul ei italian? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 11:10

Oriunde te uitai, la nunta Elenei Basescu vedeai numai chipuri de oameni fericiti. Cum puteau sa fie altfel? Chiar si lacrimile au fost de fericire.

Intre toti insa, sora miresei a fost surprinsa in imagini care ne dau de gandit. Ioana Basescu a fost surprinsa de putine ori zambind la nunta Elenei, sora ei.

S-a intamplat de exemplu in biserica, in timpul cununiei religioase si pe treptele bisericii, dupa ce sora ei mai mica a devenit femeie la casa ei.

Imediat dupa cununia religioasa insa, ceva s-a intamplat cu Ioana Basescu. Peste tot, in timpul zilei, atat la cununia civila, dar si la cea religioasa, Ioana a fost singura, fara niciun partener.


Doar familia i-a fost aproape si s-a intretinut cu invitatii la nunta. Seara, la intrarea in Palatul Snagov, echipa Stirilor Kanal D a filmat-o pe Ioana Basescu in masina, frumos imbracata, coafata si machiata, dar trista si singura, doar ea si soferul.

Avea insa atarnata in fata geamului de la masina o camasa barbateasca alba. Pentru cine sa fi fost aceasta oare? Pentru tatal ei, presedintele Traian Basescu, pentru mirele Bogdan Ionescu sau pentru iubitul ei? Care iubit? Daca are, unde a fost acesta toata ziua?

Surpriza vine acum.
Cand toata lumea credea ca Ioana Basescu s-a despartit de Giovani Francesco, din cauza unei domnisoare de la postul de televiziune pe care acesta il conduce, asa cum s-a speculat in presa, cei doi s-au afisat impreuna pentru prima data dupa doua luni.

In aceasta fotografie, postata chiar de Elena Basescu pe Twitter, Ioana si Giovani apar impreuna fericiti. Mesajul care insoteste fotografia este "sora mea si iubitul ei Giovani".


Asadar, dupa o zi in care a fost avzuta doar singura, Ioana si iubitul ei s-au intalnit la petrecerea de nunta si s-au distrat toata noaptea impreuna.