Protest la inaltime! A amenintat ca se arunca de pe un stalp de inalta tensiune pentru ca a fost batut de politisti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:54

Un barbat s-a aruncat pe un stalp de inalta tensiune si a amenintat ca se sinucide dupa ce, spune el, a fost batut crunt de niste politisti fara sa fie vinovat.

Nici nu s-a gandit ca acasa il asteptau sase copii. Cocotat in varful stalpului, barbatul in varsta de 32 de ani striga in gura mare ca a fost batut crunt de niste politisti chiar pe strada, fara sa aibe vreo vina, si, ca sa scape de loviturile acestora, s-a urcat pe stalp.

Cu toate ca stalpul era plin de fire, si exista in orice moment pericolul sa fie electrocutat, barbatul nu vroia deloc sa coboare.


In zadar au incercat vecinii si echipajul de la salvare sa il convinga sa se dea jos de pe stalp. Barbatul nici nu a vrut sa auda, atat de speriat era.

Dupa ce pompierii l-au asigurat ca nimeni nu o sa se mai atinga de el, omul a revenit cu picioarele pe pamant. varianta barbatului pare greu de crezut, insa are si cativa sustinatori.

Barbatul a fost transportat la spital pentru un control psihiatric si s-a ales cu doua amenzi, in valoare totala de 700 de lei, pentru tulburarea linistii si ordinii publice.