Caz socant! Barbatul care sufera de sarcina falsa din cauza iubitei gravide

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 23:45

Mike Dowdall indura greturile de dimineata, poftele si are burta umflata – toate pentru ca iubita lui, Amanda Bennett este insarcinata.

 Mike, in varsta de 25 de ani, sufera de sindromul Couvade. Amanda, iubita lui a marturisit ca:" Oamenii se uita mai degraba la burta lui decat la a mea."

La inceput a fost o gluma, insa cand in fiecare dimineata suferea de greturi, la fel ca si iubita lui, totul a fost privit intr-o alta lumina." Cand am inceput sa ma simt rau, atunci a inceput sa ma ia in serios." 


"Cand simptomele lui Mike s-a accentuat am mers la un medic. El a fost diagnosticat cu sindromul Couvade, o forma de sarcina inchipuita. Mike a marturisit ca cel mai greu ii e cand oboseste, insa se vaita si din cauza imbalonarii, a durerilor de cap, arsurilor…"
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mike-1-47a5c5a84077d26c13ff8a6c17ad7e18.JPG
"Burta Amandei a inceput sa se mareasca cand era insarcinata in trei luni si abia astepta acest moment.
Apoi, cateva saptamani mai tarziu, cand am mers la culcare, m-am uitat la burta mea care arata la fel ca a ei. In saptamana 33 sunt de doua ori mai mare decat de obicei. Si orice modificare in corpul Amandei se vede si intr-al meu.
“Oamenii sunt fascinati de burta lui. Un barbat insarcinat e mult mai interesant de observat. Intotdeauna m-am preocupat sa arat in forma, mergeam si la sala, a marturisit Mike.
Acum am inceput sa vad prin ce trec femeile cand sunt insarcinate. Ii multumesc lui Dumnezeu ca doar Amanda va naste." 


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mike2-4ec6c7c013c174c052d82c3bdc26ab48.JPGAceste forme ale sindromului Couvade sunt foarte rare si nu se cunosc cauzele. Unii experti cred ca e de factura psihologica, altii spun ca se regaseste in hormonii feminini din corpul viitorului tata. Cei care au sindromul Couvade sufera de crestere in greutate, greturi si vomitaturi, crampe la stomac, pierderea poftei de mancare, dureri de cap si mancarimi ale pielii.
In cele mai multe cazuri, simptomele dispar o data ce mama da nastere copilului. Barbatii foarte apropiati partenerelor lor sufera de acest sindrom.  ( sursa The Sun)

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mike3-8d87447b344ee8790c84c2278fc36e50.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.