SOCANT! A avut parte de cea mai cumplita moarte: trupul i-a fost sfartecat de tren VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:55

Cateodata viata nu are mila! A avut parte de cea mai cumplita moarte: trupul i-a fost sfartecat si imprastiat pe zeci de metri distanta.

Un barbat din Galati si-a dat ultima suflare sub rotile unui tren. In mod ironic, omul lucra de-o viata printre vagoane.

Barbatul de 40 de ani era la munca. Se ducea sa desprinda o locomotiva de vagoanele de marfa si a trebuit sa traverseze cateva linii.

Acela a fost momentul cand trupul sau a fost acrosat de un intercity si pur si simplu a fost ciopartit. Anchetatorii cred ca fie omul nu s-a asigurat la traversare, fie a calculat gresit distanta si si-a fortat norocul.
Imaginea ramasitelor umane ale victimei i-a lasat fara cuvinte chiar si pe medici.

Barbatul lucra de peste 10 ani la caile feroviare. Toti colegii il cunosteau drept un om cu experienta in meserie. Politia si inspectorii de munca incearca acum sa-si dea seama cum a fost posibila o asemenea tragedie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.