STIREA ZILEI: GAFA de proportii a lui Cristi Borcea! A venit imbracat la patru ace la botezul copilului, insa a uitat un detaliu important VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:55

O echipa a stirilor Kanal D a filmat imagini incredibile cu Cristi Borcea. A venit imbracat la 4 ace pentru botezul copilului sau, dar a uitat ceva. Destul de neplacut sa ti se intample asa ceva ca barbat.

Cristi Borcea face el senzatie pe unde se duce, inca de pe vremea cand era boss la Dinamo. Nu este nimic trucat, doamnelor si domnilor! Asa a intrat Cristi Borcea in biserica, la botezul fiului sau: cu slitul de la pantaloni desfacut!

Cu ochii dupa tanara lui sotie si dupa copil, dinamovistul se pare ca a uitat sa se verifice in oglinda, inainte sa iasa din casa.

Sacoul este impecabil, dar pantalonii un pic sifonati si mult prea deschisi! Nici Gigi Becali nu mai e ca altadata! Latifundiarul din Pipera nu mai arunca zeci de mii de euro
nevoiasilor!

S-au dus vremurile in care boss-ul stelist impartea teancuri de bancnote chiar in fata portii. Acum,  acelasi personaj in fata aceleiasi situatii se comporta diferit.

In zadar striga femeia si il lauda, caci Gigi este de neclinit! Ii sopteste ceva printre dinti dupa care isi face de lucru cu telefonul.

Nasul Becali nu avea timp de pierdut! Pentru ca era asteptat de finul Borcea, Gigi Becali a stat putin de vorba cu jurnalistii, timp suficient, insa, ca sa isi etaleze ceasul din aur.


In timpul ceremoniei religioase, Gigi Becali si Cristi Borcea s-au tachinat reciproc. Cat preotii se rugau pentru sanatatea micutului Alexandru George, ei se tineau de glume. Subiectul principal: vechiul lor prieten, George Copos.

Bomba zilei vine acum! Cristi Borcea se lauda in fata nasului ca mai face un copil cu Alina. Reactia lui Gigi Becali nu a fost insa una care sa-i placa fostului boss al cainilor rosii.


Un moment extrem de emotionant a fost chair in timpul botezului! Alina a izbuncnit in plans crezand ca preotii l-au bagat pe micut cu capul in apa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.