Caii, MEDICAMENT pentru suflet si trup! Efectele MIRACULOASE ale terapiei in sa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:55

Faceti cunostinta cu Api, un ardenez despre care stapana lui spune ca este un medicament viu.

In herghelia de la Izvin, saloanele de spital sunt inlocuite cu grajdurile pline cu fan, iar doctorii sunt caluti de rasa.

Melody are sapte anisori si s-a nascut cu o maladie fara leac. Nu vorbeste deloc si merge greu pentru ca nu poate sa isi mentina echilibrul. Mama ei este tocmai din Noua Zeelanda, dar s-a stabilit in Romania imediat dupa casatorie.

Femeia a batut la usile medicilor din toata Europa, dar specialistii i-au explicat ca boala copilului nu poate fi vindecata, ci doar ameliorata.
Asa a decis sa isi duca fetita la hipoterapie.

Melody a facut doar cateva sedinte de terapie pe cal, dar efectele sunt deja vizibile. Paseste mai bine si parca mai increzatoare pe pamantul care pana de curand i se parea miscator.

La finalul sedintei, Melody isi arata la randul ei dragostea pentru prietenul necuvantator. Nu doar cu mangaieri pe coama aurie, ci si cu... morcovi.


Acelasi Api ajuta zilnic cel putin un pacient sa isi invinga propriile temeri, fie ele fizice, psihice sau emotionale.

Herghelia este oaza de liniste a Mariei, o tanara de 30 de ani care a trait mai mult pe strazi. A fost batjocorita in copilarie de oameni fara Dumnezeu, care au traumatizat-o pe viata. A trecut prin intamplari ingrozitoare pe care aici incearca sa le uite.

Alaturi de calutul Api, Erika este cea care le da parintilor speranta ca micutii lor vor avea o viata aproape normala.
Tanara este fiziokinetoterapeut si s-a specializat in hipoterapie la Roma si Milano.

O sedinta dureaza o jumatate de ora si costa 60 de lei, iar efectele terapiei se vad in cateva luni.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.