Cristi Minculescu, ULTIMUL CONCERT alaturi de Iris VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:56

Aproximativ 5.000 de persoane au participat, duminica seara, la ultimul concert pe care solistul vocal Cristi Minculescu l-a sustinut alaturi de formatia Iris, in localitatea clujeana Bontida, cu ocazia manifestarii 'Festivalul Barock.

Zilele Castelului Banffy', organizata de Fundatia Transilvania Trust in parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj. “ Le multumesc tuturor, lui Valter, lui Relu, voua, nu in ultimul rand, pentru suportul moral de-a lungul timpului, sotiei mele Rodi -te iubesc- si lui Dumnezeu, pentru ca a trimis-o sa ma salveze. Va multumesc din inima, va multumesc foarte mult, sa fiti sanatosi si iubiti! '” le-a spus Cristi Minculescu tuturor celor care au venit la concert.


Concertul trupei Iris a durat aproximativ o ora, iar fanii au scandat la final “Nu pleca, nu pleca”. Pe 28 august, Iris a anuntat ca solistul trupei, Cristi Minculescu, paraseste grupul incepand cu data de 3 septembrie. Iris a sarbatorit 35 de ani de cariera la sfarsitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc in Piata Constitutiei din Capitala. Noul album, “Iris- O lume doar a lor- 35 de ani”- a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.


Una dintre cele mai longevive si iubite formatii romanesti, trupa Iris a facut istorie in rockul autohton timp de trei decenii si jumatate. Decorati cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler in octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei lor muzicale, in fata a peste noua milioane de oameni, in peste 5.000 de concerte.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.