Barbatul care a ucis caii fratelui, a ajuns pe mana procurorilor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:56

Acesta este barbatul care in urma cu doua zile a ingrozit un sat intreg.

A omorat fara sa clipeasca animalele fratelui sau. Recunoaste scandalurile din familie, dar spune linistit ca a ucis bietii cai inhamati la caruta, doar pentru ca a vrut sa isi ajute fratele.

Alta era varianta rudelor barbatului, in ziua in care animalele zaceau fara suflare pe caldaram. Acestia sustineau ca cei doi frati se dusmanesc de moartesi de multa vreme Marin cauta motiv de razbunare. SI l-a gasit. Barbatul a fost audiat de politisti, iar dosarul a ajuns deja pe mana procurorilor.


Marin Neagu este hotarat sa-i dea si bani fratelui pentru cei doi cai omorati, numai sa nu ajunga la inchisoare. Desi in Romania exista o asa zisa politie a animalelor, pana acum nimeni nu a fost condamnat pentru rele tratamente aplicate animalelor, desi legea prevede acest lucru. Pe hartie, stam bine, dar in teren, alta e situatia. 





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.