Lux transformat in PARAGINA! Pablo Escobar si insulele private in care obisnuia sa se ascunda! FOTO INEDITE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 aug 2021, 16:35

Insulele din imaginile de mai jos au apartinut candva celor mai celebri traficanti de droguri din Columbia, aceasta fiind locatia unde isi desfasurau in liniste si pace activitatea.

Printre traficantii de droguri care au locuit pe una din insulele de mai jos se numara si Pablo Escobar, cel mai mare furnizor de cocaina din Columbia.

 

Este cunoscut faptul ca fostul lider al cartelului columbian al drogurilor Medelin, renumitul Pablo Escobar era atat de obsedat de siguranta incat si-a achizionat propria companie de taxi pentru a afla cand soseau straini in Medelin. Acesta

isi muta familia o data la 48 de ore intr-una dintre cele 15 ascunzisuri pe care le avea imprastiate prin tot orasul.

 

De asemenea, Pablo isi lega membrii familiei la ochi odata cu fiecare mutare, in aa fel incat acestia sa nu poata da in vileag locatiile in caz ca ar fi fost capturati si torturati. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

In cele din urma Escobar a fost impuscat in cap in decembrie 1993 in momentul in care incerca sa scape de politie. In anul 1989, in perioada in care acesta se afla in apogeul puterii sale, columbianul fusese desemnat de catre revista Forbes al saptelea cel mai bogat om din lume, averea sa fiind estimata la aproximativ 35 miliarde de dolari.

 

Mai jos puteti vedea unde obisnuia sa se ascunda, dar si cum arata locuintele respective in momentul de fata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.