SOCANT - I-a DISTRUS viata dupa ce a atacat-o cu acid. "Pielea practic i s-a topit si a cazut" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:56

Viata unei tinere de doar 29 de ani este complet distrusa dupa ce prietenul ei a atacat-o cu acid.

Tanya St-Arnauld a fost plasata de medici in coma artificiala dupa ce prietenul ei in varsta de 27 de ani i-a aruncat cu substanta chimica pe corp.

Se pare ca cei doi se certau in apartamentul lor. La un moment dat barbatul a iesit si s-a dus in apartamentul unui vecin de unde a procurat acidul.

L-a aruncat acidul pe corpul fetei dupa care s-a facut nevazut.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-a351bfeb5b85229b99a4eb7e2fbe098a.jpg
"Aceasta substanta chimica este foarte periculoasa pentru piele daca nu este diluata", a declarat un purtator de cuvant al politiei locale.

Fratele tinerei spera ca barbatul sa primeasca o pedeapsa consistenta pentru fapta lui.

"I-a aruncat acidul pe fata, pe piept, peste tot. Ea a inceput sa tipe si s-a dus in baie. Cand am gasit-o pielea ei practic se topise si cazuse.
Suferea extrem de mult", a declarat el.

Politia l-a gasit pe atacator la cateva ore dupa incident. Aceasta nu este prima lui iesire violenta. El a mai fost condamnat pentru ranire in urma cu sase ani, iar fratele victimei spune ca nu este prima oara cand a atacat-o pe sora lui.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-45f19e331a2e6c6525341dd34980bf2e.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.