Batranul care nu si-a mai taiat parul de 70 de ani, si nu l-a spalat de 30! Vezi aici cum arata FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 06:05

Nguyen Van Chien, un batran in varsta de 85 de ani din Vietnam, nu s-a mai tuns de la varsta de 12 ani, adica de peste 70 de ani.

Drept urmare parul lui masoara acum 4 metri lungime si cantareste peste doua kilograme. Inca de cand era mic, Nguyen Van Chien si-a lasat plete pentru ca ii placeau. Isi strangea parul intr-un coc, pentru a nu-l incurca in activitatile zilnice.

Insa intr-o zi, cand era in clasa a 12-a, profesorii l-au obligat sa se tunda. El le-a urmat sfaturile, insa imediat dupa ce si-a taiat parul a inceput sa simta o durere ciudata de care nu putea scapa nici macar cu analgezice.


Inainte de a se tunde baiatul nu avusese nicio problema de sanatate, nici macar o raceala, de aceea a decis ca isi va lasa parul sa creasca si nu il va mai taia niciodata.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Nguyen-Van-Chien2-a1f50ee048f467fa59c6ed09f9c8cceb.jpg
Acum, dupa 70 de ani, pletele lui masoara 4 metri lungime si cantaresc peste 2 kilograme. Desi barbatul este determinat sa nu isi mai taie parul niciodata, acesta i-a provocat mai multe neplaceri de-a lungul timpului.


Spalatul lui a devenit o reala problema pentru ca dura atat de mult pana cand se usca incat avea dureri de cap, ameteli si racea des.

Din aceasta cauza Nguyen Van Chien a decis sa nu il mai spele. Astfel, de 30 de ani parul lui nu a mai cunoscut nici apa, nici sapunul.

Pentru a scapa de mancarimile scalpului barbatul unge baza parului cu ulei si il clateste cu apa, avand grija sa nu il ude prea mult.
De asemenea, greutatea parului il face sa se miste destul de greu.

Parul nu este insa singurul lucru care il face pe acest barbat special. La cei 85 de ani pe care ii are, Nguyen Van Chien are o sanatate de fier.

Este capabil sa citeasca si sa bage ata in ac fara ochelari. De asemenea, poate face eforturi fizice impresionante, fara sa oboseasca vizibil.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Nguyen-Van-Chien3-83de7e3d51f381dec89e4c35b6212bf1.jpg