RAZBUNARE FARA LIMITA: A macelarit caii fratelui sau pentru ca nu si-a primit mostenirea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 10:25

Cei doi frati de sange au ajuns sa se urasca de moarte din cauza averii lasate de tatal lor, care a murit in urma cu patru ani.

Asa s-a intamplat si aseara cand Marin, turbat de furie, a pus mana pe un topor si a inceput sa-i ameninte cu moartea pe toti cei care i-au iesit in cale. Fara pic de mila, s-a napustit asupra celor doi cai ai fratelui.

Tragedia ar fi fost si mai mare, daca matusa celor doi frati nu ar fi fugit din calea barbatului. Femeia s-a refugiat la o vecina, iar daca satenii nu ar fi sarit, ar fi sfarsit si ea sub loviturile de topor ale nepotului turbat de furie.


Dupa ce a macelarit animalele, barbatul a plecat. Politistii nu au dat, inca de el. Fapta barbatului este o infractiune si se pedepseste cu inchisoare intre 6 luni si trei ani. Pagubitul vrea ca fratele lui sa ii plateasca 10.000 de lei pentru caii omorati si sa raspunda in fata legii pentru cruzimea de care a dat dovada.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.