Liderii USL si-au luat vacanta. Se tem de revenirea presedintelui la Cotroceni? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:58

Dupa ce au facut front comun pe campul de batalie impotriva lui Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu au luat o pauza.

Amandoi, in acelasi timp. Au lasat armele jos si dusi au fost! Nici nu se citise bine in plenul Parlamentului hotararea de intoarcere a lui Traian Basescu, ca cei doi erau deja pe picior de plecare, cu bagajele deja facute. Crin Antonescu nu a plecat, insa, oricum, ci asa cum ii sade bine unui sef de stat: si-a facut iesirea din scena chiar din salonul oficial al aeroportului. Destinatia? Napoli.

Crin Antonescu a preferat sa aleaga o vacanta intr-un loc care sa-l readuca la sentimente mai pasnice.
In Italia, fostul presedinte interimar a luat-o de sotie pe Adina Vladean, europarlamentarul cu care isi imparte viata de 4 ani incoace.
Colegul sau de Alianta, premierul Victor Ponta s-a dovedit a fi mai practic in alegerea vacantei. Adept al vacantelor relaxante, Ponta a imbinat utilul cu placutul. El a aterizat in celalalt capat al lumii, tocmai la Cape Town, Africa de Sud.

Seful Executivului are un motiv pentru care a traversat mapamondul: Congresul Internationalei Socialiste, care are loc doar o data la 4 ani.
Numai ca reuniunea incepe exact in ziua cand Victor Ponta are programata intoarcerea in tara, conform agentiei Reuters. Intre timp, presedintele Traian Basescu isi reia locul dupa o absenta de 52 de zile si dupa alte 4 de tacere mormantala.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.