PROGNOZA METEO: Vremea se va racori! Afla ce temperaturi se vor inregistra marti si miercuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:58

Marti, vremea va fi din nou in general frumoasa, dar si racoroasa in timpul noptii. In sud-est-ul tarii si la munte se vor inregistra unele innorari si izolat va ploua.

In Moldova, Baragan, Dobrogea, dar si in zona montana vantul poate atinge viteze de 60... 70 km/h si izolat 80km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 3 grade in depresiuni si 16 grade in Dealurile de Vest.

 

Marti, la Bucuresti vremea va fi frumoasa, cu toate ca dimineata si noaptea va fi racoroasa. Vantul va sufla slab si moderat, dar cerul va fi mai mult senin.

Temperatura maxima se va situa intre 28... 29 de grade, iar cea minima intre 11... 13 grade.

 

Miercuri, vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii, in special dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, iar cerul va fi mai mult senin in timp ce vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in regiunile estice si la munte.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Temperaturile maxime vor inregistra o usoara crestere, de doar un grad, astfel incat ele se vor situa intre 21 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 grade si 18 grade in Dealurile de Vest.

 

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.