Nicole Kidman, mai sexy ca niciodata intr-o sedinta foto incendiara!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 01:35

Purtand lenjerie transparenta si cu un zambet incitant – asa apare Nicole Kidman in cea mai ravasitoare sedinta foto de pana acum.

 Actrita a pozat in aceste ipostaze incendiare pentru fotograful Mario Testino pentru coperta revistei “V Magazine”.

Publicatia vizeaza in general staruri tinere precum Lady GaGa, Natalie Portman si Keira Knightley, care sa pozeze pe coperta. Insa actrita de 45 de ani care se simte mai bine ca niciodata in pielea ei a a incalcat regula si a aparut pe coperta revistei datorita look-ului ei fresh.

Kidman si-a aratat corpul tonifiat in ipostaze sexy si nu s-a sfiit sa imbrace haine transparente si sa pozeze sumar imbracata.
« Nu stau mult pe ganduri cand mi se propune ceva. Daca era asa, probabil imi alegeam o alta cariera. Sunt o persoana deschisa pentru ca nu de multe ori se intampla sa ai o oportunitate."

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/KidmanCover-1571096a-a0a49218cc1f0105bc9294478aa414a5.jpg
Testino, faimosul fotograf care a pozat-o pe Lady Diana pentru revista Vanity Fair a fost foarte incantat de Nicole Kidman careia i-a zis intr-una ca e frumoasa. "Esti atat de tare, uita-te la tine ce corp ai! E incredibil!"

Nicole a demontat intr-un interviu imaginea de bomba sexy pe care o are spunand ca este o mama care lucreaza
mult. Impreuna cu sotul ei, cantaretul de muzica contry Keith Urban, Nicole are doua fetite Sunday, in varsta de patru ani si Faith de 19 luni. Actrtia mai are doi copii din casnicia anterioara cu Tom Cruise, Isabella, 19 si Connor, 17.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.