Andreea Mantea a fost in orasul vinului! Vezi cum arata Cricova, o crama GIGANT intinsa pe o suprafata de 120 de kilometri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:59

In aceasta editie a emisiunii "Nunta cu surprize" Andreea Mantea a participat la o nunta organizata in Republica Moldova, la Edinet.

Cei doi insuratei, Ionela si Arthur, s-au cunoscut in primavara anului 2010, la Paris, pe Champs Elysees, unde participau la o ceremonie organizata de un prieten comun.

Desi Ionela este din Romania si Arthur din Republica Moldova, destinele lor s-au intalnit iar povestea de dragoste s-a infiripat foarte repede.

Cei doi au decis la un moment dat sa puna relatia la incercare, sa vada daca intr-adevar au drum si scop comun in viata.
Astfel, cei doi au luat o pauza la sfarsitul anului 2010, pauza care a durat pana in februarie 2011.

Sentimentele si dorul unul fata de celalalt au fost atat de puternice incat, la prima revedere, Arthur a cerut-o in casatorie, iar Ionela a acceptat.

Pana sa ajunga la nunta, Andreea Mantea a facut o oprire la Cricova, supranumit orasul vinului. Aflata sub pamant, crama, intinsa pe o distanta de 120 de kilometri, reprezinta un adevarat paradis al licorii lui Bachus.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.