PROGNOZA METEO: Temperaturile vor atinge si 42 de grade! Vezi cum va fi vremea in week-end

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:59

Sambata, vremea va fi in continuare caniculara, iar indicele de confort termic temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati in toate regiunile.

Cerul va fi mai mult senin si doar dupa-amiaza, la munte, vor fi unele innorari si conditii de ploi slabe, de scurta durata.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 29- 31 de grade pe litoral, pana la 42 de grade in Lunca Dunarii

In Bucuresti vremea va fi in continuare caniculara, iar indicele de confort termic temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.


Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 40 de grade, iar cea minima va fi de 21- 23 de grade.

Duminica vremea va fi caniculara in toate regiunile, iar disconfortul termic se va mentine accentuat.

In cursul zilei cerul va fi variabil si numai izolat, dupa-amiaza si seara, in nord-vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte, vor fi averse, descarcari electrice si conditii de grindina.


Noaptea, nebulozitatea va fi accentuata indeosebi in jumatatea nordica a tarii, iar fenomenele de instabilitate atmosferica se vor semnala pe arii relativ extinse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 de grade pe litoral si 42 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 14 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.