“Il iert”, DECLARATII NEASTEPTATE ale Madonnei in timpul unui concert

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 21:05

Madonna a anuntat public, pe scena, ca este dispusa sa ingroape securea razboiului dintre ea si cantaretul britanic, Elton John.

Declaratiile au fost facute in timpul concertului din Nisa, ultimul din turneul “MDNA”. Madonna a spus ca ii iarta lui Elton John ofensele si jignirile pe care i le-a adus de la inceputul izbucnirii razboiului dintre cei doi artisti. I-a dedicat chiar si una dintre melodiile sale, “Masterpiece”.

Stiu ca ii place foarte tare. Si mai stiu ca este si un mare fan al meu. Stiti ceva? Il iert.
Trebuie sa puna cineva punct scandalului
”, a declarat Madonna pe scena inainte de a incepe sa cante “Masterpiece”. O credeti pe cuvant?

Totul a fost doar o ironie din partea Madonnei deoarece scandalul dintre cei doi artisti a izbucnit la gala premiilor “Globurile de Aur 2012”. Ambii au concurat la sectiunea “Best original song motion picture” (“Cea mai buna coloana sonora de film). Castigatoarea a fost, insa, Madonna, chiar cu melodia “Masterpiece”.
Prin urmare razboiul este abia la inceput, caci Elton John uraste de moarte cantecul pe care Madonna i l-a dedicat public.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.