"Poponet" l-ar face invidios chiar si pe Michael Telo. Uite ce show a facut la spectacolul artistului! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 04:15

Craii de Dorobanti au de ce sa-i fie recunoscatori lui Michel Telo. Doar i-a invatat o noua replica de agatat.

Vrea sa para sobru, insa il tradeaza anturajul. Protagonistul? Nimeni altul decat Codin Maticiuc, cel care a venit la concertul lui Michel Telo insotit de multe domnisoare sexy.

Cand muzica a inceput, craiul s-a dezlantuit. Priviti-l cum se misca. L-ar face invidios pe insusi Michel Telo. Codin e recunoscut pentru palmaresul lui in materie de femei frumoase, multe vedete calcandu-i...pragul.

Nici la celebrul concert din Mamaia al lui Michel Telo nu s-a dezis de aceasta reputatie. "Poponet"
cum il stie o tara intreaga- a fost tot timpul inconjurat de domnisoare celebre, printre care Andreea Tivadar, Denisa Nechifor si Madalina Lalu.

 Tineti-va bine, caci punctul culminant abia acum vine. Michel Telo a cantat la concertul sau si o bine cunoscuta piesa de-a artistei Adele. Va vine sa credeti sau nu, dar Poponet stia absolut toate cuvintele si a cantat odata cu Telo, semn ca rezoneaza puternic cu mesajul piesei.
Cine stie, poate sufera dupa vreo fata.

Concluzia? Un singur lucru este cert. In zadar canta Michel Telo, "Ai se eu te pego", caci Don Juan-ii de Dorobanti stiu deja cum sa atraga femeile frumoase langa ei. Si nici nu le trebuie voce sau ureche muzicala.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.