Reese Witherspoon, internata de urgenta la spital

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 19:05

Insarcinata in noua luni, Reese Witherspoon s-a grabit sa ajunga la spital de teama unor complicatii.

Potrivit cotidianului Daily Mail, actrita a ajuns aseara la spital, iar medicii au externat-o in cursul zilei de azi, asigurand-o ca totul este in regula atat cu ea, cat si cu bebelusul. Unele tabloide au scris, insa, ca actrita ar fi suferit complicatii majore, fiind internata in spital de marti.

Reese Witherspoon si sotul ei, Jim Toth, s-au temut ca bebelusul se va naste inainte de termen. Medicii i-au spus actritei ca nasterea va avea loc la inceputul lunii septembrie.
Reese se afla la cea de-a treia sarcina. Starul mai are doi copii, o fetita de 12 ani si un baietel de 9 ani din mariajul cu actorul Ryan Phillippe. Dupa despartirea de fostul ei sot, actrita s-a recasatorit anul trecut in martie cu Jim Toth.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.