TOP 3 cele mai ciudate SIMTURI EXTRA ale oamenilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:00

Chiar daca oamenii de stiinta au incercat in repetate randuri sa arate ca avem un al saselea simt, cercetarile lor au dat gres de fiecare data. Cu toate astea, nu trebuie sa subminam oamenii ca specie. Avem tot felul de simturi "extra" pe care fie nu le folosim, fie nu observam ca le folosim. Unele dintre ele sunt chiar uimitoare... Iata de ce e in stare un om:

 1. Putem mirosi personalitatile si emotiile oamenilor

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-f6bf1dc1cfbafa7f314771d56859acbb.jpg 

Intr-o lume utopica, n-am judeca pe nimeni inainte sa ii cunoastem mai bine. Totusi, nu traim intr-o lume perfecta si uneoti avem nevoie sa ne dam seama de intentiile oamenilor intr-un timp extrem de scurt. Din fericire, evolutia ne-a inzestrat cu capacitatile necesare.

 

Stii sentimentul ala pe care il ai cateodata cand intalnesti un strain pentru prima data si ceva nu ti se pare in regula cu el? Impresia ca ar fi bine sa te tii departe de anumiti oameni vine de la

felul in care miros. Si nu ne referim aici la mirosuri puternice si dubioase, ci la niste semnale subconstiente pe care ni le transmite nasul. Cercetatorii au demonstrat ca mirosul fiecarei persoane este unic, asemanator amprentelor, si ca, pentru subconstientul nostru, el spune foarte multe despre cum e o persoana. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

2. Barbatii simt cand o femeie ovuleaza

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-6c2c041fd21cf0faa3348930a9649ec5.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-35686c7b1ece2ca04343a39c7a19bf4f.jpg
(Sursa: Cracked.com)

 

 

Taguri: