Politicienii au ce invata de la ea! Bunica Eugenia da adevarate lectii de turism VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 17:55

Ea este Eugenia Pau, o batrana de 84 de ani, care se poate mandri cu o adevarata cariera in turism.

 Am gasit-o la Sibiel, unul dintre cele mai cunoscute sate din Marginimea Sibiului. Nu va uitati ca poarta basma si tese la razboi, femeia nici nu mai stie numarul turistilor care i-au trecut pragul in ultimii 40 de ani, de cand in sat s-a deschis muzeul de icoane.

Femeie simpla de la tara, bunica Eugenia a invatat ce inseamna marketingul. Nu a stiut ea limbi straine, dar a stiut sa le faca pe plac musafirilor, sa le patrunda in suflete si sa ii faca sa revina cu placere.


Si reteta a mers struna. Dovada ca si astazi, cand i-am trecut pragul, turistii i-au batut si ei in poarta. In timp ce bunica le arata micul ei atelier de tesut, nepoatele explica pe indelete francezilor despre fiecare obiect in parte.

Bunica Eugenia a reusit sa tina pasul cu vremurile si s-a adaptat. Meseria de gazda buna au invatat-o si nepotii, asa ca acum familia duce traditia agroturismului mai departe. 


Dupa 4 decenii de experienta, in care nu a primit nici macar o reclamatie, batrana are si cateva sfaturi pentru cei care vor sa se apuce de turism.

Poate sfaturile batranei ar trebui sa ajunga si la urechile autoritatilor, care de douazeci de ani incearca in zadar sa aduca Romania pe lista tarilor de interes turistic din Europa. 





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.