S-a dat startul sezonului de muraturi! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 16:55

Cine-i harnic si munceste are tot ce isi doreste!

Asa pare sa-si fi spus gospodinele care au dat navala prin piete ca sa -si faca aprovizionarea cu legume si sa inceapa prepararea conservelor de iarna.

Cu bonus sau fara bonus, oamenii cumpara oricum legume pentru conservele facute in casa, s-au obisnuit asa de ani de zile si nici nu concep ca toamna sa nu puna muraturi, sa faca zacusca sau bulion. 

Daca unele doamne au tinut mortis sa-si faca personal cumparaturile, altele si-au trimis sotii la piata.Este
cazul si acestui domn care si-a umplut masina cu tot ce agasit mai bun. Comerciantii spun ca fac in aceasta perioada reduceri.

Nu de aceeasi parere sunt si cumparatori care gasesc preturile destul de ridicate. Cei care nu tin neaparat la gustul muraturilor facute in casa, pot sta linistiti, rafturile magazinelor sunt pline de conserve de tot felul si chiar scapa mai ieftin.

Cu alte cuvinte cu 100 de lei, fara nicio bataie de cap, puteti pune in camara sapte borcane de castraveti murati, sapte de gogosari in otet si sase de bulion, toate gata facute.






 





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.