S-au chinuit 15 oameni sa scoata sicriul din casa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:02

Dupa ce saptamana trecuta chiuiau si aruncau cu bani la nuntile imparatesti, romii din Timisoara au plans azi cu lacrimi amare.

Gheorghe, fiul lui Bobocel Carpaci si-a gasit sfarsitul la numai 26 de ani si 260 de kilograme. Cel putin 15 oameni s-au chinuit minute in sir ca sa scoata din casa trupul neinsufletit al baiatului, care ajunsese la 300 de kilograme cu tot cu sicriul fabricat la comanda din lemn masiv. 

Misiunea, care era cat pe ce sa se transforme intr-una esuata, cand sicirul s-a inclinat amenintator...a fost dusa pana la urma la bun sfarsit...iar
cosciugul scos in curtea palatului...unde tot neamul tiganesc l-a plans in acorduri de fanfara

Sicriul comandat special in Germania a fost sculptat manual in lemn si a avut manere din aur. A costat aproape zece mii de euro. Nu e de mirare ca familia a platit bani grei sa fie pazit cu sfintenie de o firma de securitate.

Familia lui Bobocel pare urmarita de blestem. Bulibasa a mai pierdut un fiu tot in varsta de 26 de ani din cauza sutelor de kilograme.


Ca sa isi duca mortul la graoapa, cortegiul funerar a blocat una dintre principalele artere din oras in toiul zilei. Agentii de la Politia Rutiera nu s-au chinuit singuri sa evite haosul din trafic.. rudele mortului le-au dat o mana de ajutor..

La inmormantare au participat romi veniti din Franta, Belgia, Germania, Italia, Franta si chiar Statele Unite. Multi dintre ei se aflau deja in tara.
S-au intors la inceputul lunii august pentru nuntile si botezurile fastuoase organizate de clanurile de matase. Limuzinele de lux i-au lasat pe trecatori si de aceasta data cu gura cascata.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.