Locul in care ar trebui sa mergi in VACANTA macar o data-n viata. Vezi GALERIA FOTO si vei intelege de ce!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:02

Banyan Tree Madivaru este un paradis tropical uimitor situat in Maldive, un loc pe care ar trebui sa-l vizitati macar o data in viata.

Complexul este alcatuit din sase vile-corturi totul situat pe o insula privata din Maldive unde nisipul de pe plaja este alb, iar apa este extrem de limpede.

 

Insula poate fi rezervata doar pentru doua sai 18 persoane, in functie de ce-si doreste fiecare. Statiunea dispune si de un centru SPA, unde restaurant deschis pe tot parcursul zilei cat si un lounge, unde te poti relaxa cu un cocktail. 

 

Sejurul include si croaziere la apus de soare, pescut. Dine nefericire pretul unei astfel de vacante este destul de piperat, astfel incat acestea pornesc de la 3.680 de dolari pe noapte.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Vezi

mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.